Αναζήτηση
 
 

Αποτελέσματα Αναζήτησης
 


Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

Πρόσφατα Θέματα
Εικονοθήκη


Απόφαση 11/2009 Empty
Εσωτερικοι σύνδεσμοι

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Αγκυροβολιο Βατικα
MarineTraffic.com
counter

Ιανουάριος 2020
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ημερολόγιο Ημερολόγιο

Gold Life/Gaia Group
Gold Life/Gaia Group

Απόφαση 11/2009

Πήγαινε κάτω

Απόφαση 11/2009 Empty Απόφαση 11/2009

Δημοσίευση από Admin Την / Το Κυρ Ιαν 31 2010, 17:45

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Νο 3/2009
Στη Νεάπολη σήμερα Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 21:30 στην αίθουσα του ξενοδοχείου ΛΙΜΗΡΑ ΜΑΡΕ, συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, έπειτα από την αριθ. 1-22-11-2009 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου που επιδόθηκε στον κάθε Σύμβουλο χωριστά, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα θέματα ημερήσιας διάταξης, όπως αναφέρονται στην πρόσκληση.
Αφού διαπιστώθηκε νόμιμη απαρτία, άρχισε η συνεδρίαση, δεδομένου ότι επί συνόλου 5 μελών ευρέθησαν παρόντα 4. Στη συνεδρίαση απουσίασε ο Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Ανδρεσάκης.

ΘΕΜΑ 6ο. Για το θέμα αυτό ο Πρόεδρος είπε ότι όπως είναι γνωστό στην περιοχή έχει προκύψει πρόβλημα νε τη διάθεση των λυμάτων και το δυσβάστακτο κόστος μεταφοράς τους στο βιολογικό καθαρισμό της Σπάρτης.
Παράλληλα είναι γνωστό ότι η υλοποίηση κατασκευής του έργου του βιολογικού καθαρισμού της περιοχής δεν προβλέπεται σε σύντομο χρόνο.
Τα δεδομένα αυτά δημιουργούν μεγάλες ανησυχίες ως προς τους κινδύνους διάθεσης των λυμάτων με τρόπους που δεν είναι ούτε νόμιμοι ούτε και αποδεκτοί στο περιβάλλον, με κίνδυνο ποσότητες λυμάτων να αποριφθούν σε ρέματα, αχρησιμοποίητα πηγάδια, ακόμη και στη θάλασσα.
Μετά από αυτά λαμβάνοντας υπόψη ότι η υλοποίηση του προβλεπόμενου έργου του βιολογικού καθαρισμού θα απαιτήσει μακρύ χρόνο, εκτιμάται ότι η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να μελετήσει και να υλοποιήσει λύση μεταβατικού σχεδίου, αφού η τεχνολογία προσφέρει λύσεις COMPACT συστημάτων βιολογικού καθαρισμού, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέχρι την οριστική λύση του προβλήματος, αλλά και μετέπειτα να μεταφερθούν και να λειτουργήσουν σε οικισμούς του Δήμου που θα ευρίσκονται εκτός του δικτύου του βιολογικού καθαρισμού.
Μετά από διαλογική συζήτηση το Διοικητικό Συμβούλιο και αφού έλαβε υπόψη ότι από το άρθρο 2 παρ. Ζ του καταστατικού του Συλλόγου, στους σκοπούς του σωματείου προβλέπεται η διατύπωση θέσεων και προτάσεων προς τα όργανα της Πολιτείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σχετικά με τοπικά ζητήματα,

Α π ο φ α σ ί ζ ε ι ο μ ό φ ω ν α

Τη διατύπωση πρότασης προς τη Δημοτική Αρχή να προχωρήσει διαδικασία διερεύνησης υλοποίησης μεταβατικού σταδίου, για την εγκατάσταση και λειτουργία COMPACT συστήματος βιολογικού καθαρισμού.
Συνημμένα με την απόφαση αυτή να κατατεθούν φωτοτυπίες ενημερωτικού υλικού για την εγκατάσταση τέτοιων συστημάτων σε Δήμους και Κοινότητες, τα οποία αναζήτησε η Διοίκηση του Συλλόγου.

Η απόφαση αυτή έλαβε αυξ. αριθ. 11/2009

Σημείωση: Η απόφαση αυτή ανεστάλη λόγω νέων στοιχείων που εν τω μεταξύ προέκυψαν.

Αφού συντάχτηκε το παρόν πρακτικό υπογράφεται όπως ακολουθεί:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ

ΣΤΑΘΗΣ ΒΕΛΙΩΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΜΕΜΙΤΣΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΨΑΡΡΑΚΗΣ
ΜΑΡΙΑ ΤΣΑΛΑΒΟΥΤΑ

Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 1476
Ημερομηνία εγγραφής : 21/08/2009

https://toulipagoulimyi.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης